Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το Wintouch σας προσφέρει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:


  • Πληρωμή με αντικαταβολή
    Εξοφλείστε την παραγγελία σας με μετρητά με κόστος +2,50 Ευρώ στον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά την παράδοσή της, στον χώρο σας. Κατά την παραλαβή των προϊόντων θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο courier το ποσό (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής) σε μετρητά.

  •  Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
    Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού στην  ΠΕΙΡΑΙΩΣ με IBAN : GR32 0171 9040 0069 0413 9802 487 και Δικαιούχος ΤΣΟΜΗΣ ΘΩΜΑΣ . Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η παραγγελία. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρώνεται.

  • Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
    Το ηλεκτρονικό κατάστημα Wintouch συνεργάζεται με την τράπεζα Τράπεζα Πειραιώς για την υπηρεσία πληρωμής, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Συμπεριλαμβάνεται η χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners. Η πληρωμή με κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας, καθώς για την πληρωμή της παραγγελίας σας ανακατευθύνεστε αυτομάτως σε ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας χωρίς να έρχονται σε επαφή τα στοιχεία και δεδομένα της κάρτας με το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς στην τράπεζα με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης και πάντα μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας.